Waarom speeddaten zo ontzettend leuk is.
“Ik was zo ontzettend zenuwachtig voordat de speeddate avond begon!”. Het is een opmerking die wij vaak horen. Maar net zo vaak horen wij meteen daarna: “maar het was echt hartstikke leuk!”.

Bij een avondje speeddaten denk je al gauw aan ongemakkelijke, korte ontmoetingen met singles die jij in 5 minuten moet leren kennen. Doodeng, en je moet maar hopen dat diegene ook nog eens interessant is. De waarheid is dat het best een keer zal voorkomen dat er helemaal geen klik is tussen jou en je gesprekspartner. Maar wat nog veel vaker voorkomt, is dat je gewoon een heel leuk gesprek hebt met diegene.

Conclusie: een speeddate is juist een hele spannende en efficiënte manier om leuke singles in jouw stad te ontmoeten. Waarom? Lees hier de redenen waarom je volgens ons in ieder geval één keer mee moet doen aan een speeddate.

Speeddating: What you see is what you get

Is het je al eens overkomen dat je iemand ontmoet via social media of apps als Tinder of Happn, en dat die persoon uiteindelijk heel anders bleek te zijn dan dat hij of zij zich online voordeed? We kennen allemaal de MTV show Catfish. Nogal vervelend als je je hartje hebt verpand aan een leuke single, maar het blijkt in real life een heel ander persoon te zijn.

Goed nieuws! Bij speeddaten zal dat je niet gebeuren. Bij speeddaten weet je direct wat voor iemand er tegenover je ziet. What you see is what you get!

Niet ongemakkelijk, maar schattig

Veel singles zijn bang om zenuwachtig, knullig of ongemakkelijk over te komen. Helaas is niet iedereen een sociale superheld. Je bent echt niet de enige die misschien wat onhandig is tijdens je speeddate. Maar het leuke is: veel deelnemers vinden dit juist wel schattig! Zorg dat je gewoon jezelf blijft tijdens het speeddaten. Vind je het echt heel erg spannend? Bereid vooraf wat vragen voor, voor als je gespreksstof echt helemaal verdwenen is. Je zult merken dat je het speeddaten na een aantal rondes steeds beter onder de knie krijgt.

Speeddaten is leerzaam

Een speeddate avond bestaat uit tenminste 15 rondes. Dit betekent dat je ruim de mogelijkheid hebt om te oefenen op je ‘speeddate’ vaardigheden. Speeddaten is daarmee erg goed voor je communicatieve vaardigheden. Je zult dit ook merken in je dagelijkse leven. Je leert hoe je makkelijk een gesprekje aanknoopt, hoe je écht luistert en hoe je jezelf optimaal kan profileren. Dat zijn leuke skills om op te doen!

Wel of geen droomdate – toch een leuke avond!

Hoe je het ook wend of keert: een speeddate avond is ontzettend leuk! Je ontmoet veel mensen en wie weet zit je droomdate er ook nog eens tussen. Zorg dat je verwachtingen van de speeddate daarom niet torenhoog zijn, maar beschouw het als een avondje uit. Dat kan het resultaat zelfs nog leuker maken!

Overtuigd? Speeddaten maar!

Ben jij nog niet naar een speeddate geweest? Hopelijk sta je na het lezen van dit artikel te popelen om deel te nemen. In onze agenda vind je een event bij jou in de buurt. We zien je daar snel!

Groetjes,

Marieke van 123Speeddate
💌  welkom@123speeddate.nl

Op gaan we live (en we kunnen niet wachten!)
Nog heel even geduld. Op 1 mei lanceren we 123Speeddate en gaan we speeddates organiseren in Utrecht. Betaalbaar, bij jou in de buurt en met superleuke singles.

Achter de schermen werken we verschrikkelijk hard. We hebben onze developers opgesloten in hun kantoor en ze mogen pas naar buiten als de website af is! Af en toe geven we ze wat krentenbollen en koffie, zodat ze er weer tegen aan kunnen. Geintje hoor: no people were harmed during the development of this website.  😉

Schrijf je vast in op onze nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn als we straks los gaan? Dan zouden we het heel leuk vinden als je je inschrijft op onze nieuwsbrief!

Subscribe

* indicates required

Hopelijk zien we je snel!

Hopelijk ben je net zo enthousiast om te gaan speeddaten als wij. We kijken er naar uit om je te ontmoeten op een van onze events. We zien je snel!  🙋‍♀️

Groetjes,

Marieke van 123Speeddate
💌  welkom@123speeddate.nl

image
https://www.123speeddate.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.123speeddate.nl//
#f48200
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/123speeddate.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.123speeddate.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off