Veelgestelde vragen

Alles wat je wil weten over speeddates van 123Speeddate.nl.

Alles over de speeddate locaties

Waar organiseren jullie allemaal speeddate sessies?

123speeddate.nl organiseert speeddate middagen- en avonden in meerdere steden in Nederland. Op onze website vind je een overzicht van de steden waar op dit moment speeddate events gepland staan.

Zijn de speeddate sessies altijd op dezelfde locatie?

De speeddate events hoeven niet altijd op dezelfde locatie plaats te vinden. 123speeddate.nl heeft goede contacten met verschillende horecagelegenheden,  maar organiseert ook graag events op andere mooie locaties in Nederland, zoals op het strand of in het park.

Sturen jullie een routebeschrijving toe?

In de bevestiging die je ontvangt na inschrijving staan de adresgegevens weergegeven. Je kunt de routebeschrijving vervolgens eenvoudig opzoeken via bestaande websites als Google Maps.

Alles over de inschrijving

Wat kost een speeddate sessie?

123speeddate.nl vindt dat het vinden van een droomdate voor iedereen mogelijk moet zijn. Daarom houden wij de prijzen laag. De prijzen variëren per omvang van de groep deelnemers en de activiteiten die bij de speeddate sessie worden aangeboden.

Kan ik ook met vrienden deelnemen aan een speeddate sessie?

Ja, 123speeddate.nl stelt iedereen in de gelegenheid om deel te nemen aan de aangeboden speeddate sessies. Voorwaarde is wel dat diegene ook daadwerkelijk meedoet.

Krijg ik korting als ik mij voor meerdere speeddate sessies inschrijf?

Ja, 123speeddate.nl biedt aantrekkelijke kortingsregelingen aan. Niet iedereen is in staat om direct bij de eerste speeddate sessie zijn of haar droomdate te vinden, en daar houdt 123speeddate.nl rekening mee. Op de speeddate event pagina staat ons aanbod voor meerdere speeddate sessies. Vind je toch eerder een droommatch dan dat je zelf had verwacht, dan krijg je je geld terug.

Moet ik echt binnen de leeftijdscategorie passen met mijn leeftijd?

Ja, in principe verwachten wij dat je je aanmeldt voor een speeddate sessie die past bij je leeftijdscategorie om ook de andere deelnemers te respecteren. 123speeddate.nl biedt verschillende sessies aan, waaronder speeddatesessies voor deelnemers met grotere leeftijdsverschillen. Zo worden de deelnemers ook niet verrast als er iemand mee doet die niet helemaal bij de leeftijdscategorie past.

Tot hoe lang van te voren kan ik mij inschrijven voor een speeddate sessie?

Op www.123speeddate.nl kun je je in principe tot 30 minuten van te voren inschrijven. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om je interesse in een event aan te geven. Als je interesse hebt, maar je weet nog niet zeker of je het gaat halen, dan wordt je later nog eens herinnert als het event dichterbij komt. Op die manier maakt 123speeddate het je makkelijk om je in te schrijven, op een ongedwongen manier.

Ik heb mezelf inschrijven, maar ik wil toch annuleren. Kan dat?

Ja, dat kan. Neem contact met ons op en wij maken het in orde. Wel vragen wij je om dit uiterlijk 3 uur van te voren te doen. Meld je je binnen 3 uur voor de speeddate af, dan restitueren wij je geld niet maar krijg je een coupon voor een andere speeddate sessie.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik mij inschrijf?

123speeddate.nl gebruikt je gegevens enkel om de inschrijving voor een speeddate sessie te verwerken. Na afloop van de speeddate sessies zullen wij de deelnemers van de sessie op de hoogte stellen van de matches die hij of zij heeft. Je ontvangt hierna een overzicht hiervan met de naam en e-mail adres van diegene.

Ik heb nog geen bevestiging ontvangen?

Check je spamfolder even. Het kan gebeuren dat de bevestiging hier is geëindigd. Is dit nou niet het geval, neem dan even contact met ons op via info@123speeddate.nl of via whatsapp.

Word ik op de hoogte gehouden van het aantal inschrijvingen voor mijn speeddate sessie?

Ja, op de website van 123speeddate.nl staat aangegeven hoeveel deelnemers zich hebben ingeschreven voor de sessie die jij ook hebt gekozen.

De speeddate sessie is vol. Kan ik alsnog aangeven dat ik geïnteresseerd ben?

Ja, laat je contactgegevens achter via de button “ik ben geïnteresseerd”. 123speeddate.nl houdt je op de hoogte voor het geval er plaatsen vrij komen.

Moet ik mij legitimeren op de avond zelf?

Nee, dit hoeft niet.

Alles over de belofte van 123Speeddate.nl

Hoeveel speeddates heb ik minimaal op een avond?

123speeddate.nl biedt een ruim en gevarieerd aanbod aan speeddate sessies. Wij doen er alles aan om de deelnemers met zoveel mogelijk gelijken in contact te kunnen brengen. Natuurlijk hangt dit ook af van het aantal deelnemers.

De speeddate sessies van 123speeddate.nl bevatten altijd minimaal 20 deelnemers. Je zult dus altijd met 15-20 andere speeddaten op zoek naar jouw ultieme droomdate.

Ik heb geen match gevonden. Wat nu?

Niet getreurd, 123speeddate.nl biedt je de mogelijkheid om nogmaals aan een speeddate deel te nemen zonder dat daar kosten aan verbonden zitten.

Is het de eerste keer niet gelukt, dan krijg je de mogelijkheid om op onze kosten nogmaals je droomdate te vinden. Waarom? 123speeddate.nl vindt dat iedereen in staat moet zijn om zijn of haar droomdate te vinden. Daarom.

Hoe weet ik dat iemand met mij heeft gematched?

Na afloop van de sessie nemen we contact met je op en geven we je een overzicht van de matches die jij hebt gemaakt tijdens de speeddate sessie. Wij hopen natuurlijk dat de andere speeddater je dit zelf al heeft verteld tijdens jullie speeddate, maar voor de zekerheid sturen wij het je nog even na.

Komt het voor dat een speeddate niet doorgaat?

Dit komt helaas in enkele gevallen wel eens voor. 123speeddate.nl gaat ervanuit dat iedereen die zich aanmeldt ook daadwerkelijk op komt dagen bij de speeddate sessie. Wij kiezen bewust voor grote groepen voor de speeddate sessies, maar hebben natuurlijk geen invloed op last-minute afmeldingen of mensen die niet op komen dagen. Ben je niet tevreden over de opkomst van jouw speeddate sessie, neem dan even contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om je te helpen.

Wat gebeurt er als een speeddate niet doorgaat en ik heb al betaald?

Wij storten je geld terug in het geval van een speeddate sessie die niet doorgaat.

Mijn speeddate coupon doet het niet. En nu?

Neem even contact met ons op. Dan kijken we het voor je na.

Alles over de speeddate

Hoe kan ik tijdens de speeddate aangeven dat ik een match heb gevonden?

Op je tafel vindt je een kaartje waarop je per speeddate aangeeft of je geïnteresseerd bent in je gesprekspartner, of niet. Wij hopen natuurlijk dat jij je droomdate vindt!

Hoe kan ik tijdens de speeddate zien wie met mij heeft gematched?

Je speeddate doet dit natuurlijk ook voor jou. Aan het eind van de avond maken we de balans op en een dag later word je door 123speeddate.nl geïnformeerd.

Ik durf niet alleen. Mag ik iemand meenemen?

Natuurlijk mag je iemand meenemen op voorwaarde dat diegene ook daadwerkelijk deelneemt aan de speeddate sessie. We willen het niet onnodig spannend maken voor andere deelnemers als er iemand meekijkt. Je droomdate vinden is een serieuze klus en iets wat zonder pottenkijkers moet kunnen gebeuren.

Are there also speeddate sessions for foreign visitors?

Yes, 123speeddate.nl is currently developing speeddate sessions for, for example, expats, exchange students and any person that is looking for speeddate sessions in the English language. Keep a close eye on our website for sessions in the city where you are currently staying.

Hebben jullie alleen maar speeddates op basis van leeftijdscategorieën?

Nee, 123speeddate.nl gelooft dat je je droomdate vindt door de interesses die je gemeen hebt. Een manier hiervoor is om speeddate sessies te organiseren op basis van leeftijdscategorie, maar ook op basis van seksuele interesse of hobby’s. 123speeddate.nl biedt het allemaal!

Met hoeveel speeddates kan ik meedoen?

Zoveel als je wilt! Je bent altijd welkom om met leuke singles te daten.

Blijf op de hoogte

van speeddates bij jou in de buurt.

Rated 4.5/ 5 by 76 Clients on Google+
image
https://www.123speeddate.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.123speeddate.nl//
#ff2e2e
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/123speeddate.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.123speeddate.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Je e-mailadres
off
off