75+ speeddates per jaar

2500+ deelnemers per jaar

Speeddates sinds 2015

Beoordeeld met een 8,6

Vind liefde op één van onze
speeddates in Utrecht.

Speeddate Utrecht / Speeddaten Utrecht / Speed date Utrecht / Speeddating Utrecht

STAP 1: KIES DE AVOND DIE BIJ JE PAST

STAP 2: MELD JE AAN VOOR DE SPEEDDATE

STAP 3: DATE DE LEUKSTE SINGLES

Utrechtse singles opgelet,

123Speeddate.nl organiseert speeddates in de Domstad. Woon jij in Utrecht en ben je op zoek naar de liefde? Dan verwelkomen we je graag op één van onze avonden. In ons aanbod kon deze romantische stad, met haar grachten en de schitterende domtoren, natuurlijk niet ontbreken.

Op de mooiste locaties die Utrecht te bieden heeft brengen wij je in contact met 15 tot 20 leuke singles.

Bekijk onze agenda in Utrecht:

No event found!

STAP 1: KIES DE AVOND DIE BIJ JE PAST

We organiseren speeddates voor iedereen! Waar je ook woont en waar je ook op valt.

STAP 2: MELD JE AAN VOOR DE SPEEDDATE

Heb je de perfecte speeddate gevonden? Meld je aan via ons eenvoudige systeem.

STAP 3: DATE DE LEUKSTE SINGLES

Het is zo ver! Wij stellen tijdens de speeddate 15 tot 20 leuke singles aan je voor.

Rated 4.5/ 5 by 76 Clients on Google+

Nieuw geluk dankzij speeddating Utrecht

Personen zonder een vaste partner, voelen zich vaak buiten gesloten als ze een evenement bezoeken. De avond heeft voor hen een leuk verloop totdat een van de aanwezigen begint met het afvuren van de “wanneer” en de “heb je nog steeds niet” vragen. Als single hakt men je met dit soort vragen gelijk in je ziel, hetgeen voor zorgt dat je je de rest van de avond, ongemakkelijk voelt.
Gelukkig zijn er ook activiteiten die speciaal voor singels georganiseerd worden. Zo heb je de Speeddate Utrecht waar het stellen van dit soort vragen, er toe kan leiden dat jij als single je levenspartner vindt! Spannend hé, reken maar. In de volgende alinea’s vertel ik je alles dat je moet weten over deze Speeddating activiteit.

Uitgaan in Utrecht

Indien je in Utrecht woont, weet je dat er altijd wat te doen valt ter ontspanning. Behalve dat er tal van kroegen zijn waar je naar live muziek kan luisteren, zijn er ook over de hele provincie clubs gevestigd waar je gezellig met je vrienden kan babbelen. Je zou als single in principe genoeg kansen kunnen creeëren door regelmatig het uitgangsleven in te duiken, ware het niet dat niet een ieder op die manier zijn levensgezel tegenkomt.

Cupido een handje helpen

Soms moet Cupido een handje geholpen worden. Dat is niet verwonderlijk als je naar de bundel pijlen kijkt die dat klein mannetje constant met zich meesjouwt. Wij helpen hem door op gezette tijden Speeddating Utrecht bijeenkomsten te organiseren. Deze Speeddates Utrecht activiteiten vinden op een van de vele ontspanningsplekken die Utrecht rijk is, plaatst.

Is een Speeddate Utrecht evenement bijwonen iets voor jou?

Het is misschien even wennen aan het idee van het bijwonen en meedoen aan een Speeddate Utrecht dagje. Ik geef je hier even snel een paar redenen op, waarom het voor jou wel de moeite waard kan zijn je voor een van onze Speeddating Utrecht sessies op te geven. Deze zijn:

Als je een druk werk- enof studieschema hebt, win je bij deze activiteit tijd doordat je in zeer korte tijd aan een aantal mogelijke partners wordt voorgesteld

Alles wordt door ons geregeld, het enige dat je doen moet is aanwezig zijn

Uit de gesprekken die je met mogelijke matches tijdes de Speeddaten Utrecht activiteit voert, leer je jezelf ook een beetje meer kennen

Speeddaten Utrecht sessies helpen je ook met het filteren van je wensen t.a.v. een levenspartner

Na afloop van de speeddate heb je of een aantal matches of een leuk verhaal dat je aan anderen vertellen kan. Je bent sowieso een ervaring rijker en dát telt! … toch

Is Speeddaten Utrecht geschikt voor een ieder

Het meedoen aan ons evenement is geschikt voor een ieder. De minimale leeftijd voor deelname is gesteld op 18 jaar, maar de dagen zijn meestal gefocust op een bepaalde leeftijdscategorie. Het doet er ook niet aantoe welke sexuele voorkeur je hebt. Belangrijk is dat je openminded bent en met een positieve instelling naar de Speedates Utrecht komt. Ook is het goed van te voren te accepteren dat jou geluk misschien een ander pad bewandelt om naar je toe te komen. Je raakt dan ook niet onnodig in de stress, als je al haast door alle deelnemers heen bent zonder dat je vond waar je naar op zoek was. Wees er wel van verzekerd dat wij al het mogelijke doen om je met een tevreden en voldaan gevoel naar huis te laten gaan.

Weet wie je bent

De meest succesvolle deelnemers aan onze speeddate evenement, hebben een goed beeld van de persoon die ze zijn. Ze weten waar ze naar op zoek zijn, maar zijn zich ook bewust van hun eigen onvolkomendheden. Ze kennen dus hun eigen sterke en zwakke persoonlijkheidskenmerken. Als je mee wilt doen, heb je meer kans van slagen indien je voor jezelf op een rijtje zet:

Wie en hoe je bent

Wat je hobbies zijn

Welke voorkeuren je hebt

En waar je écht niet naar op zoek bent

Maak die informatie tot een samenhangend verhaal dat je in een paar minuten aan een ander vertellen kan. EN… oefen ermee, voor de spiegel of met iemand die je vertrouwd. Hetgeen je te zeggen hebt tijdens de speeddating bijeenkomst komt er dan niet hachelend en stotterend uit. Laat echter ook genoeg ruimte voor spontaniteit, want dáár gaat het bij zulke aangelegenheden om. Wees vooral ALTIJD jezelf.

Geef je nu op voor onze eerstvolgende Speeddates Utrecht evenement

Heb je na het lezen van dit artikel zin om ook een speeddaten Utrechbijeenkomst bij te wonen? Dat kán. Voor februari en maart hebben we een evenement gepland, waarvan die van februari helaas al vol geboekt is. De tweede houden we op 27 maart aanstaande. Daarvoor kan je je hier aanmelden .
We doen de speeddates Utrecht bijeenkomsten bij een minimaal aantal deelnemers van 20. Indien je zelf een groep weet te interesseren ervoor, zijn we bereid samen met je na te gaan hoe een speeddating Utrecht evenement voor jullie te plannen. Neem in dat geval nog vandaag contact met ons op. We helpen je graag!

image
https://www.123speeddate.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.123speeddate.nl//
#ff2e2e
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/123speeddate.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.123speeddate.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Je e-mailadres
off
off